Päivä 1

 Valmistautumista, suunnittelua ja haaveilua. Tavoitteena joko osa-aikainen tai pysyvä asuminen Fuerteventuralla.

Ensimmäinen yhteinen reissu tehtiin 2022 talvella, siitä se ajatus sitten lähti. Immolla reissuja takana jo 15 vuoden ajalta ja joka kerta tuo saari on jättänyt jonkun jäljen. Sarilla eka reissu 2022 ja rakastuminen saareen tapahtui ensisilmäyksellä.

Toinen yhteinen matka alkaa 18.10.2022 ja takaisin tullaan kaiketi 21.11.2022. 

Nyt suunnitellaan reissua siten että saamme saarelta vuokrattua varaston, jonne voimme kerätä harrastus- ja retkeilyvälineet niin aina ole pakko edes majapaikkaa olla jos mieli tekee matkustaa.

Toinen, suurempi tavoite reissulle on löytää tontti, jonne voisi joko rakentaa mökkiä tai edes siirtää matkailuauton tai muuta vastaavaa. Matkailuauton suunnittelu on aloitettu, koska tarpeemme on hyvin erilaiset kuin Tuurin kyläkaupalla pallogrilliä lämmittävillä karavaanareilla. Palataan tähän sitten myöhemmin.

Tai me palataan siihen nyt ja alamme piirtelemään taas ennen nukkumaan menoa.

Kommentit

  1. Se todella tapahtui siinä hetkessä kun pääsin ulos lentokoneesta Puerto se Rosarion lentokentällä helmikuussa -22. Ihana lämmin tuuli ja ihmiset vain valuivat kohti autoja mennäkseen majapaikkoihinsa. Automatka asuinpaikkaan Corralejoon oli hieno. Pitkiä rantoja täynnä hiekkaa ja kiva puheen sorina meidän kuskilta, Monicalta. En osannut edes kuunnella mitä hän kertoili koska halusin vain katsella.
    Siinä sitten oltiin seuraavat kaksi viikkoa.
    Nyt kun matkaan on 35 herätystä niin alkaa pieni jännitys palaamaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maalla, merellä ja ilmassa