Maalla, merellä ja ilmassa

 Nyt pitäisi kaikki seuraavan reissun asiat olla hoidettu, tai ainakin menomatkan ja majoituksen osalta. Koska tyyliimme ei kuulu että ostaisimme pakettimatkan niin olemme järjestäneet menomatkan niin että ensin menemme junalla helsinkiin ja yövymme siellä. Aamulla sitten lennolla Amsterdamiin, jossa pitäisi keretä vaihtaa Gran Canarian koneeseen. Las Palmasissa olemme illalla, josta lähtee yöllä laiva kohti Fuerteventuraa. Aamulla heräämme Puerto del Rosarion satamassa jos olemme nukkuneet tuona yönä.

Kaikki tuo järjestely on omatoimisesti ollut työlästä ja todennäköisesti yhtä kallista kuin matkatoimiston kautta, mutta silloin oliskin ollut vain tylsä lento eikä seikkailua ollenkaan.

Vielä pitää keksiä kuinka pääsee helpoiten Puerto del Rosariosta Corralejoon, jossa meidän kämppä on varattuna. Pitää varmaan mennä bussilla niin on kaikki liikennevälineet sitten testattu. 

Tasan 5 viikkoa niin olemme Puerto del Rosarion satamassa etsimässä bussiasemaa. 

Kommentit

  1. Tunnelmat ovat jo käsin kosketeltavissa, syksy on saapunut ainakin tänne Haukiputaalle joten lämpimän kaipuu hiipii päivä päivältä lähemmäs. Onneksi Immolla on ollut kärsivällisyyttä järjestellä meille yhteistä seikkailua mitä me jo silloin nuorenakin harrastimme, aiheutimme harmaita hiuksia meidän vanhemmille. ( ainakin minun äiti minulle muistutteli). Tällainen pitkän kaavan matkustaminen oli kivaa ja antoisaa. Keväällä korona hieman aiheutti järjestelyjä ja maskien kanssa oli välillä hankalaa. Fuerteventuralla liikkuessa ulkona maskeja ei tarvinnut mutta liiketiloissa olivat hyvinkin tarkkoja että maski on oltava, mutta siitä selvittiin.
    Haaveista sen verran mitä Immokin tuossa jo ilmaisi olisi huokeeta asua siellä , kaipa sitä on jotain Espanjan verta kuitenkin tullut jonkun esi-isän kautta. Kiireetöntä ja mieluisaa elämää.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Päivä 1